2

Jelentkező

állás Idősgondozó München környéki idősotthonba, 2700-3200€, B2 nyelvtudással

Cég neve: OPHELO Personaldienstleistungen itt: München

Érdekelné havi 2700-3200€ fizetés Németországban? Azonnali kezdéssel keresünk 3 fő szakképzett ápoló/nőt idősgondozói munkára, B2 szintű német nyelvtudással, München déli peremén fekvő idősotthonba. A müncheni főpályaudvar mindössze 20 perc alatt elérhető S-Bahn-nal. Az idősotthonban gondozásra és ápolásra szoruló idős emberek élnek, így mindenekelőtt ápolási és szociális szakértelemre van szükség. A 3 állás teljes munkaidős (39 óra/hét), de részmunkaidős állásra is van lehetőség.

A havi fizetés brutto 2700-3200€ (szakmai tapasztalattól függően), melyhez évenkénti jövedelemkiegészítés kapható fél- vagy egyhavi bér összegben. Hétvégi- és szabadnapokra 2,56€/óra pótlék jár. A munkakör tartalmazza a szociális biztosításokat (beteg- és nyugdíjbiztosítás), foglalkoztatói nyugdíjkiegészítést, valamint 30 nap éves szabadságot.

Az eredményes kezdéshez az Ophelo személyre szabott segítséget nyújt a lakáskeresésben, a hivatali ügyintézésben, költözésben és egyéb privát esetekben. A közvetítés díjtalan.

Keressen minket most: veronika.pataki@ophelo.hu, +36 30/662-1941

Ismerjen meg minket kicsit itt:

http://ophelo.de/magyarorszag/,

 

https://www.facebook.com/OpheloMagyarorszag/, http://ophelomagyarorszag.blogspot.hu/
« Vissza a kategóriához
Szerinted ez nem egy valós állás? Jelentsd!   
Megosztom ismerősömmel...
jobs.published_at
jobs.viewed