0

Jelentkező

állás Gyári munka férfiaknak, kevés nyelvtudással!

Cég neve: Optimum trend bt. itt: Regensburg

  Szívesen dolgozna a németországi autóiparban? Vegyen részt legnagyobb autóipari világmárkák gyártásában. Partnercégünk a BMW, Audi és Mercedes-nek gyárt lökhárítókat, autógumikat és felniket valamint egyéb fém és műanyag alkatrészeket.

  Helyileg Regensburg (Budapesttől mindössze 650 km-re) található autóipari beszállítókhoz kínálunk állásokat, a viszonylagos közelség miatt a gyakori hazajárás megoldott.

  Jelenleg gyári munkakörbe keresünk dolgozókat 2 vagy 3 műszakos munkarendbe. A feladat összeszerelés, ehhez hasonló területen szerzett tapasztalat vagy kézügyesség szükséges.

  Regensburg Magyarországról végig autópályán elérhető, a Budapest – Linz – Passau – Regensburg útvonalon. Regensburgban található a BMW gyár és több autóipari beszállító cég (több száz, vagy ezer dolgozóval) települt ide, hogy főként a BMW számára gyártson illetve raktározzon alkatrészeket, kiegészítőket.

  Ellenőrzött és Magyar Munkaügyi Központon keresztül leinformálható munkaközvetítők vagyunk, engedélyszám: BPM/01/15730-1/2014-958 NINCS KÖZVETÍTÉSI DÍJ!

  A fizetés németországi 1-es adókategóriában 1300-1500 EUR nettó.

  Házasoknak (nem probléma ha a házastárs Magyarországon él) 3-mas adókategóriában 1400 – 1600 EUR nettó.

  Adott esetben túlórára van lehetőség, az alap munkaidőn - a heti 5 nap napi 8 órán felül, többnyire szombati munkavégzéssel.

  3 műszakos munkarend: 06-14 óra, 14 – 22 óra, 22 – 06 óra Műszakpótlékokkal!

  ***** FONTOS INFORMÁCIÓK******

  Német bejelentés, német munkaszerződéssel! A bejelentés német munkaerő kölcsönző cégen keresztül történik ún. Zeitfirma, fél év után a raktárba és a gyárba átkerülhet a dolgozó, egyedi megállapodás és megegyezett új munkabérrel.

   

  Orvosi ellátásra jogosult a német bejelentés alapján, mint egy német állampolgár.

  Családosoknak + 150 EUR a fizetés, ha 3-as adókategóriában van (ennek ügyintésében segítünk). Gyerekek után német családi pótlék igényelhető 194 EUR/gyerek (a Magyarországon élő gyermekekre is lehet!!!)

   

  Fizetés előleg az első munkanap után lehetséges. Munkásruhát és cipőt ingyenesen biztosít a cég.

   

  Szállást a német cég szervezi, 280-300 EUR/hó rezsivel együtt, 2 fős szállásokon. A szállások nem munkásszállók, hanem panzió jellegű szállások, a mindennapi élethez szükséges felszereléssel: edények, hűtő, mosógép, ágynemű és huzat, valamint internet kapcsolat. A szállásokon nem kell semmit előre fizetni, sem kauciót sem előleget, hanem először az első havi fizetésből vonják.

  Magyarországi banki fizetés letiltást, illetve ellehetetlenült devizahitel miatti levonásokat a német fizetésből NEM VONNAK!

   

  JELENTKEZÉSEKET VÁRUNK: Magyarországról, Németországból (kint élő magyarok), Szlovákiából, Romániából, Szerbiából illetve minden uniós tagállamból.


  Jelentkezés: +36 70 946 5445 vagy info@nemetmunkahely.hu

  

    

Aktuális állások ennél a cégnél Optimum trend bt.
állás Gyári munka BMW beszállító - Regensburg cég: Optimum trend bt. itt: Regensburg 16-08-2019
állás Eladó látványpékségben - Regensburg cég: Optimum trend bt. itt: Regensburg 07-08-2019
állás Csomagoló munka BMW raktárban, 1200€/hó, szervezett szállás cég: Optimum trend bt. itt: Neutraublig 27-06-2019
állás Targoncás rakodó cég: Optimum trend bt. itt: Regensburg 14-06-2019
állás Csomagoló munka BMW raktárban, hölgyeknek, pároknak is! cég: Optimum trend bt. itt: Regensburg 14-06-2019

« Vissza a kategóriához
Szerinted ez nem egy valós állás? Jelentsd!   
Megosztom ismerősömmel...
jobs.published_at
jobs.viewed