0

Jelentkező

állás Műszaki cikkek csomagolás - Straubing

Cég neve: Optimum Trend bt itt: Straubing

Műszaki cikkek, laptopok, telefonok, kamerák stb. csomagolása. Vegyen részt legnagyobb világmárkák gyártótól a fogyasztóig történő eljuttatásában, ezen termékek precíz pontos csomagolásával. Partnercégünk az Apple, Samsung, HP, Fujitsu műszaki cikkek csomagolását végzi.

Helyileg Straubin (Budapesttől mindössze 600 km-re) található csomagoló részlegre kínálunk állásokat, a viszonylagos közelség miatt a gyakori hazajárás megoldott. 

Straubing Magyarországról végig autópályán elérhető, a Budapest – Linz – Passau – Straubing útvonalon.

Ellenőrzött és Magyar Munkaügyi Központon keresztül leinformálható munkaközvetítők vagyunk, engedélyszám: BPM/01/15730-1/2014-958 NINCS KÖZVETÍTÉSI DÍJ!

A kezdő fizetés németországi 1-es adókategóriában 1300-1400 EUR nettó. (házasoknak 3-as adókategóriában kb. 1400-1450 euro).

 

2 műszakos munkarend: 06-14 óra, 14 – 22 óra, éjszaka nem kell dolgozni.

Hétfőtől péntekig napi 8 órában.

****** FONTOS INFORMÁCIÓK******

Német bejelentés, német munkaszerződéssel! A bejelentés német munkaerő kölcsönző cégen keresztül történik ún. Zeitfirma, 9 hónap után a raktárba és a gyárba átkerülhet a dolgozó, egyedi megállapodás és megegyezett új munkabérrel.

 

Orvosi ellátásra jogosult a német bejelentés alapján, mint egy német állampolgár.

Családosoknak + 150 EUR a fizetés, ha 3-as adókategóriában van (ennek ügyintésében segítünk). Gyerekek után német családi pótlék igényelhető kb.200 EUR/gyerek (a Magyarországon élő gyermekekre is lehet!!!)

 

Fizetés előleg néhány nap után lehetséges. Munkásruhát és cipőt ingyenesen biztosít a cég.

 

Szállást a német cég szervezi, 300 EUR/hó rezsivel együtt, 2 fős szállásokon. Egyágyas szállások is kérhetőek némi felárért. A szállások nem munkásszállók, hanem családi házak kertvárosi környezetben, a mindennapi élethez szükséges felszereléssel: edények, hűtő, mosógép, ágynemű és huzat, valamint internet kapcsolat. A szállásokon nem kell semmit előre fizetni, sem kauciót sem előleget, hanem először az első havi fizetésből vonják.

 

Szállásra be tud jelentkezni, ez lesz a német bejelentett lakcíme, így tud német bankszámlát is nyitni.

 

Bejárás a munkába autó nélkül is megoldott! Egyrészt vannak céges autók is, valamint a cég biztosít biciklit a munkába járáshoz, mert a szállások csak néhány kilométerre vannak a munkahelytől.

 

Kiutazás saját költségen és szervezésben, de tudunk segíteni telekocsis kiutaztatásban 60 EUR Budapest Keleti pályaudvartól/Népligettől a konkrét címig viszik Straubingba.

Elvárás: kommunikációképes német nyelvtudás (kb. A2 szint).

  

Magyarországi banki fizetés letiltást, illetve ellehetetlenült devizahitel miatti levonásokat a német fizetésből NEM VONNAK!

 

JELENTKEZÉSEKET VÁRUNK: Magyarországról, Németországból (kint élő magyarok), Szlovákiából, Romániából, Szerbiából illetve minden uniós tagállamból.

 

***gyors kiválasztás***azonnali vagy későbbi kezdés***autó nélkül is lehetséges***szállással

 

 

Aktuális állások ennél a cégnél Optimum Trend bt
állás Gyári munka - most kivételesen HÖLGYEKNEK! cég: Optimum Trend Bt itt: Straubing 08-09-2020
állás Gyári munka - magas minőségű fafeldolgozó üzemben cég: Optimum Trend bt itt: Straubing 31-08-2020
állás Márkás ruházati cikkek csomagolása cég: Optimum Trend Bt itt: München 20-08-2020
állás MAG hegesztő - Regensburg (MUNKAHELY + SZÁLLÁS) cég: Optimum Trend Bt itt: Regensburg 11-08-2020

« Vissza a kategóriához
Szerinted ez nem egy valós állás? Jelentsd!   
Megosztom ismerősömmel...
jobs.published_at
jobs.viewed