0

Jelentkező

állás Gyári munka - magas minőségű fafeldolgozó üzemben

Cég neve: Optimum Trend bt itt: Straubing

 

 

Egyszerű betanított munka egyedi tetőket gyártó cégnél. Minősített rétegragasztott faanyagokból készítenek egyedi tetőszerkezeteket, lakóházak, csarnokok, lovardai futtatókhoz. 

Helyileg Straubing (Budapesttől mindössze 600 km-re) található csomagoló részlegre kínálunk állásokat, a viszonylagos közelség miatt a gyakori hazajárás megoldott. 

Straubing Magyarországról végig autópályán elérhető, a Budapest – Linz – Passau – Straubing útvonalon.

Ellenőrzött és Magyar Munkaügyi Központon keresztül leinformálható munkaközvetítők vagyunk, engedélyszám: BPM/01/15730-1/2014-958 NINCS KÖZVETÍTÉSI DÍJ!

Az alap órabér 10,15 euro, a fizetés németországi 1-es adókategóriában 1300 EUR nettó. (házasoknak 3-as adókategóriában kb. 1400-1450 euro).

Túlórával, napi 10-12 óra általában, egyedülállóknak 1-es adóval 1500-1600 euro nettó, +100/150 euro a 3-as adóosztályban. 

 

Hétfőtől péntekig csak nappalos műszak

****** FONTOS INFORMÁCIÓK******

Német bejelentés, német munkaszerződéssel! A bejelentés német munkaerő kölcsönző cégen keresztül történik ún. Zeitfirma, 9 hónap után a raktárba és a gyárba átkerülhet a dolgozó, egyedi megállapodás és megegyezett új munkabérrel.

 

Orvosi ellátásra jogosult a német bejelentés alapján, mint egy német állampolgár.

Családosoknak + 150 EUR a fizetés, ha 3-as adókategóriában van (ennek ügyintésében segítünk). Gyerekek után német családi pótlék igényelhető kb.200 EUR/gyerek (a Magyarországon élő gyermekekre is lehet!!!) 

 

Fizetés előleg néhány nap után lehetséges. Munkásruhát és cipőt ingyenesen biztosít a cég.

 

Szállást a német cég szervezi, kb. 350 EUR/hó rezsivel együtt, 2 fős szállásokon. Egyágyas szállások is kérhetőek némi felárért. A szállások nem munkásszállók, hanem családi házak kertvárosi környezetben, a mindennapi élethez szükséges felszereléssel: edények, hűtő, mosógép, ágynemű és huzat, valamint internet kapcsolat. A szállásokon nem kell semmit előre fizetni, sem kauciót sem előleget, hanem először az első havi fizetésből vonják.

 

Szállásra be tud jelentkezni, ez lesz a német bejelentett lakcíme, így tud német bankszámlát is nyitni.

 

Bejárás a munkába autó nélkül is megoldott! Egyrészt vannak céges autók is, valamint a cég biztosít biciklit a munkába járáshoz, mert a szállások csak néhány kilométerre vannak a munkahelytől.

 

JELENTKEZÉS: info@nemetmunkahely.hu

 

Kiutazás saját költségen és szervezésben, de tudunk segíteni telekocsis kiutaztatásban 60 EUR Budapest Keleti pályaudvartól/Népligettől a konkrét címig viszik Straubingba.

Elvárás: alap német nyelvtudás (kb. A1-A2 szint).

  

Magyarországi banki fizetés letiltást, illetve ellehetetlenült devizahitel miatti levonásokat a német fizetésből NEM VONNAK!

 

JELENTKEZÉSEKET VÁRUNK: Magyarországról, Németországból (kint élő magyarok), Szlovákiából, Romániából, Szerbiából illetve minden uniós tagállamból.

 

***gyors kiválasztás***azonnali vagy későbbi kezdés***autó nélkül is lehetséges***szállással

 

Aktuális állások ennél a cégnél Optimum Trend bt
állás Gyári munka - most kivételesen HÖLGYEKNEK! cég: Optimum Trend Bt itt: Straubing 08-09-2020
állás Márkás ruházati cikkek csomagolása cég: Optimum Trend Bt itt: München 20-08-2020
állás Műszaki cikkek csomagolás - Straubing cég: Optimum Trend bt itt: Straubing 19-08-2020
állás MAG hegesztő - Regensburg (MUNKAHELY + SZÁLLÁS) cég: Optimum Trend Bt itt: Regensburg 11-08-2020

« Vissza a kategóriához
Szerinted ez nem egy valós állás? Jelentsd!   
Megosztom ismerősömmel...
jobs.published_at
jobs.viewed