0

Jelentkező

állás Csomagoló munka pároknak - Regensburg (munkahely+szállás)

Cég neve: Optimum Trend bt. itt: Regensburg

Szívesen dolgoznál a világszínvonalú német autóiparban? Regensburg mellett BMW beszállító raktárak működnek és napi szinten segítik, hogy az alkatrészek időben a gyártósorra kerüljenek. Ezen vegyes raktári feladatokra mint csomagolás, címkézés, vagy egyszerűbb összeszerelésre keresünk bővülő magyar csapatunkhoz a munkatársakat.

Helyileg Regensburg/Neutraublingban található BMW partner raktárba kínálunk állásokat, Budapesttől 650 km-re ezért a viszonylagos közelség miatt a gyakori hazajárás megoldott. 

Jelenleg a csomagoló részlegre keresünk hölgyeket, férfiakat is. A munka egyszerűbb alkatrészek csomagolásából, esetenként egyszerűbb összeszerelési munkákból áll.

Ellenőrzött és Magyar Munkaügyi Központon keresztül leinformálható munkaközvetítők vagyunk, engedélyszám: BPM/01/15730-1/2014-958 NINCS KÖZVETÍTÉSI DÍJ!

Ezt nyújtjuk Neked:

-        A kezdő fizetés németországi 1-es adókategóriában 1300 EUR nettó. (házasoknak 3-as adókategóriában kb. 1400-1450 euro).

-        hosszú távú biztos munkalehetőség + szállás ügyintézés

-        német munkaszerződés

-        magyar kapcsolattartó

 

 

Elvárás:

·        A1-A2 alap német nyelvtudás, rövid tőmondatos kommunikáció

Munkaidő:

Hétfőtől péntekig napi 8 órában, 2 műszak (délelőtt vagy délután heti váltásokkal)

Egyes részlegeken pároknak is tudunk munkát biztosítani, párok esetén garantált az azonos munkaidő és természetesen a szálláson saját szoba.

****** FONTOS INFORMÁCIÓK******

Miért fordulj hozzánk, ha Németországban szeretnél dolgozni?

Azért, mert segítünk valódi munkát találni Németországban. A munkahely mellett szállást is intézünk és segítségedre vagyunk a jelentkezéstől egészen a munkába lépésig. Egyedülálló szolgáltatást nyújtunk a cég hivatalos magyarországi kapcsolattartójaként: a munkavégzés során is támogatást nyújtunk a helyi ügyintézésben, fordításban és kapcsolattartással a német cég felé.

Hol leszel bejelentve, milyen szerződéssel?

A munkákat kizárólag német bejelentéssel, német munkaszerződéssel kínáljuk! A bejelentés német munkaerő kölcsönző cégen keresztül történik (ún. Zeitfirma), 9 hónap után a raktár saját állományba veheti a munkavállalót, egyedi megállapodás és a megegyezett új munkabérrel.  

Német orvosi ellátásra jogosult vagy a német bejelentés alapján.

Családi kedvezményeket is igénybe tudsz venni

A német állam mindig is kiemelten támogatta a családokat és ennek megfelelően megélhetésükhöz támogatást nyújt. Házasoknak + 150 EUR a fizetés, ha 3-as adókategóriában van (ennek ügyintésében segítünk). Gyerekek után német családi pótlék igényelhető kb. 200 EUR/gyerek (a Magyarországon élő gyermekekre is lehet!!!)

Mennyi kezdőtőkére van szükséged induláskor?

Alapvetően 1 hónapra elegendő élelmiszer megvásárlásra fordítható összeggel indulj útnak. Nincs kezdeti költség, a szállásokon nem kell kauciót vagy előleget fizetni, tehát a személyes megélhetésre kell kalkulálj amennyi pénzből ki tudsz jönni az első fizetésig.
Szorult helyzetben van lehetőség 1-2 hét után fizetéselőleget kérni, készpénzben vagy utalással. Azt tanácsoljuk viszont, hogy teljesen pénz nélkül ne indulj útnak Németországba.

Hol és milyen szállást kapsz? 

Szállást a német cég szervezi, a munkahely közelében 5-15 km körzetben kb. 300 EUR/hó/fő rezsivel együtt, 2 fős szállásokon. Némi felár ellenében egyágyas szobák is kérhetőek. A szállások nem munkásszállók, hanem családi házak kertvárosi környezetben, a mindennapi élethez szükséges felszereléssel: edények, hűtő, mosógép, ágynemű és huzat, valamint internet kapcsolat. A szállásokon nem kell semmit előre fizetni, sem kauciót sem előleget, hanem először az első havi fizetésből vonják. 

Szállásra be tudsz jelentkezni, ez lesz a német bejelentett lakcímed, így lehetséges német bankszámlát is nyitni.

Hogyan tudsz bejárni a dolgozni? 

A munkába járás többféleképpen megoldott. A legegyszerűbb ha saját autóval rendelkezel, mert így a legtöbb környező céget könnyedén el tudod érni. Autó nélkül: vannak néháby km-re elhelyezkedő szállásaink, innen gyalog és biciklivel amit a cég ad lehet bejárni. Rendelkezésre állnak céges autók is, amivel 3-4 fő egyszerre egy műszakba be tud járni dolgozni.

Hogyan jutsz ki Németorzságba? 

Kiutazás saját költségen és szervezésben, de tudunk segíteni telekocsis kiutaztatásban 60-70 EUR Magyarországról a konkrét címig visznek Németországba.

Magyarországon tartozásod van, Németországban nem kell aggódnod  

Magyarországi banki fizetés letiltást, illetve ellehetetlenült devizahitel miatti levonásokat a német fizetésből NEM VONNAK!

Kiket várunk? 

Dolgozni akaró, korrekt és egyenes embereket akik becsülik és értékelik a munkát. A cég is ugyanilyen megbecsüléssel és korrektséggel viszonyul minden munkavállalóhoz, válj értékes tagjává magyar csapatunknak! Jelentkezéseket várunk Magyarországról, Németországból (kint élő magyarok), Szlovákiából, Romániából, Szerbiából illetve minden további uniós tagállamból.

Hogy tudsz jelentkezni?

Küldj önéletrajzot, magyarul vagy németül.

 

 

Aktuális állások ennél a cégnél Optimum Trend bt.
állás Gyári munka hölgyeknek - Saal an der Donau cég: Optimum Trend bt. itt: Regensburg 18-06-2021
állás Nyelvtudás nélkül - müncheni ruhacsomagolás cég: Optimum Trend bt. itt: München 18-06-2021
állás Éttermi dolgozó - LEGOLAND Deutschland cég: Optimum Trend bt. itt: Günzburg 29-05-2021
állás Márkás ruhák csomagolása - München cég: Optimum Trend bt. itt: München 29-05-2021

« Vissza a kategóriához
Szerinted ez nem egy valós állás? Jelentsd!   
Megosztom ismerősömmel...
jobs.published_at
jobs.viewed